Hejdå orlando

Hej och godmorgon på er!

Fråga inte vad jag gör uppe för jag är dödstrött och klockan är tidigt men jag ka inte sova. Ont i magen och känner att jag aldrig vill åka hem till Sverige skiten igen, fyfan vad allt ska gå fel. Jaja, jag antar att jag visste från början. Fast nu komplicerar det saker och ting ändå.. Jag är ledsen för alla som har dampat loss totalt nu och tycker ditt och datt om Callegrejerna men jag och Jocke är just nu, ingenting? Så det finns inte alls speciellt mycket att bli upprörd över.. Och ja, jag tyckte jätte mycket om honom men nu är det såhär, och anledning kommer när jag kommer hem.

Jaja nu ska jag och packa ihop mina grejer damer och herrar och sedan flytta till Miami.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!