Clearwater beach

Hejdan där på andra sidan atlanten!

Nu sitter jag och anna här med en varsinn dator och trängs i min säng, töntigt ja! haha. Men iallafall, det var bättre än när vi pratade med varann på msn nyss, heh. Idag har vi vart på clearwater beach hela dagen och myst! Hjälp vad solen tar här säger jag bara, helt sjukt. På 10 min hade vi en varnsinn rand, och det är ingen överdrift! Nu blir det sista natten här, imorgon åker vi till Miami igen. Och det betyder att jag inte vet hur det blir med bloggningen som varje gång vi byter hotell men jag brukar ju kunna lösa saker och ting, även om det tillsut blir med våld, hhahaha.

Min blogg har tydligen ganska stor betydelse för att en liten grej här får halva Falun att dampa? Hhaha. Jag tänker inte säga någonting nu förutom "lugna ner er" så tar vi det andra när jag kommer hem så kan ni försöka låta bli att dampa sönder innan dess! Det är faktiskt inte så farligt 😉

Nu ska jag ladda upp lite bilder från idag och sen se om det är så pass snabbt så jag kan lägga upp gårdagens shopping också. Annars hörs vi nästa gång jag har tillgång till internet! Pussi


& nattiiii!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • är du tsm med jocke lr calle? :O

  bloggläsare 2009-01-03 17:07:29
  Svara
 • Sjukt fina bilder 🙂

  Michelle 2009-01-03 15:20:50
  Svara
 • sluta göra om bilderna så jävlittttt!

  2009-01-03 13:27:33
  Svara
 • Vad är det för fel? Vad tror du Jocke känner?

  Heshkekke 2009-01-03 12:35:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!