Shoppingdag

Hellojsan!

jag är precis hemkommen från en 10 timmars shoppingrunda, phuu! Har aningen ont i fötterna nu måste jag säga. Har iallafall vart en mycket skön och rolig dag! Blev som planerat. Sovmorgon, solning och shopping. Vi åt även på något konstigt ställe och fikade på Starbucks.  Har faktiskt inte så mycket mer att skriva.. Imorgon ska vi till Tampa och antingen gå på ännu en nöjespark eller åka till en strand, det valet får man göra imorgon. Jag tror att jag tar stranden alltså, orkar inte åka mer bergochdalbanor nu känner jag! Mja, det var väll det antar jag. Lägger upp lite bilder nu och snart dagens shopping! pussupdate: Det är så otroligt segt att ladda upp bilder och jag somnar snart så shoppingen kommer imorgon istället!

– One love, One life

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • vad tänker du med?

    Heshkekke 2009-01-02 22:52:41
    Svara
  • vem e kalle? e inte du ihop med jocke?

    cassandra 2009-01-02 13:10:45
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!