Disney World – Nej tack

Hejsan!

Nu är jag hemma i rummet. Nytt år hemma ju! För oss är det dock 5 timmar kvar. Vi firade det nya året i en matbutik nyss 😉 hahaha.

Disney World sög ganska så hårt idag då det var dubbelt så mycket folk än vad det brukar vara och 3 timmars kö till grejerna + att det blåste så min familj drog tillbvaka nu. Men vi stannade på vägen och köpte massa godis, frukt, dicka och sånnt så ska vi fira när Annsipanns och dom kommer och klockan slår 12 i vår tid. Btw så fick vi en egen packare i affären som packade ihop alla grejer vi köpt och det tyckter jag var rätt nice! Hahah, varför har vi inte sånt hemma i Sverige?

Imorgon har mina underbara föräldrar bestämmt att vår familj ska ta det lungt. Annas familj ska tillbaka till Disney World, men vi ska ta en sovmorgon, slappa vid poolen på förmiddagen och sedan shoppa! Låter perfekt i mina öron, underbart! Nu ska mina ben ta och bli lite bruna innan jag blir galen! Nu hade jag tänkt lähha upp lite bilder från idag, många är på Annas kamera och den har jag inte här men ni får dem från min sålänge! Sen tänkte jag skríva en kort lista om 2008 nu när det ändå är nyårsafton och jag sitter här och tråkar! puss så länge!


– Annsipannsi på morgonen


– Familj <3


– Elsaa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • HAHAHAHHAHAA, kanske har jag konstiga ögon eller så är det bara sjukt kul, kolla elsa på den bilden med alla barn, det ser ut som hon har sjukt stora bröst!!! HAHAH

    marreb 2009-01-03 17:09:48 http://mariabjoerk.blogg.se/
    Svara
  • jag hoppas på autograferna iaf! jag hoppas att du inte gör mig besviken!!

    2009-01-02 00:27:39
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!