Universal Studios

Hej på er!

Dethär kommer publiceras ett halvt dygn efter att jag har skrivit det men Internet krånglar här på hotellet och ska inte fixa föräns imorrn då jag inte kommer ha så mycket tid på morgonen så därför skriver jag inlägget nu så kan jag lägga tiden på att ladda upp bilder imorgon istället! Det låter väll bra? Nu ligger jag iallafall i min säng för den här natten. Jag och Anna byter eftersom att det är "papperslakan" i den ena och jätte sköna vanliga i andra. Fast den som har papperlakanen får bestämma över gardinerna och det betyder att dom kommer vara öppna inatt och det kommer ge mig panik! Dumma Anna.. 😉 haha. Fast jag förstörde ju iförsig hennes sömn inatt. När det hade vart tyst en stund och vi båda höll på att somna frågade jag henne nämligen om hon trodde att det gjorde ont om man blev skjuten i sömnen och då blev hon inte glad! Hahahahaha.

Idag har vi vart på Universal Studios och det var jätte kul! Vi hade "express pass" så vi fick gå före alla i kön och det var bara fööör skönt. Vi hann med så mycket då! Ja, som sagt så var det hus kul som helst fast än jag skrek rösten av mig i Spiderman och Anna bangade ur innan Grinchen! Haha. Och på tal om honom så fick mamma köpa ett par grinchen shorts till mig eftersom att vi råkade sätta oss i en karusell som doppade oss en aning i vattnet och ingen kunde hitta en torr fläck på sin kropp. Bilder finns nedanför.. Så det slutade i bh och dyngsura jeansshorts för min och Annas del! Sedan handlade vi även på Super market som jag måste säga var aningen anorlunda i jämförelse med ICA.. Fattar inte hur dom överlever i det här landet!

Imorgon är det nyårsafton och den firas på Disney World, rätt nice huh? 😉

Vi ska vara där heela dagen tills fyverkerierna vid 12slaget och jag antar att det blir rätt häftigt! Haha. Det kan ni tänka på när ni avfyrar er lilla ensamma raket på tomten hemma i Sverige! hehe. Men där med vet jag inte hur det blir med bloggning eftersom att jag kommer hem så sent och har åkt karuseller hela dagen så kommer jag troligtvis vara helt död och inte orka sätta på datorn men vi får se! Om internet funkar som det ska imorgon är det ju bara att koppla upp sig från rummet när som helst.

Nej nu ska jag borsta mina tänder och lägga en ansiktsmask innan min rygg går av av att sitta såhär. Men nu hoppas vi på att dom fixar internetet imorgon så att jag kan publicera det här och alla snygga bilder från idag! jag tänkte säga att vi hörs senare annars men om dom inte fixar internetet ser ni inte dety här ändå så jag låter bli! Haha. Hoppas att ni har det bra hemma i kalla Sverige med massa härliga minusgrader! Själv blir jag grillad här nere.

Puss puss puss puss

/ Ffff

– Ja, godmorgon?


– Den underbara industrifrukosten. Idag köpte vi egen! 😉


– Ja så kan det gå


– Men vackra männsika


– Universal Studios


– Grrrrrrrrrummmm


– Här bangade Anna ut..


– Lyckan är gjord!


– Doppade som sagt. Om man vill ha uppmärksamhet går man klädd såhär! 🙂 tro mig.


– och då fick mamma köpa dom här fina shortsen till mig! =D


– dagens köp!


– Sedan åt vi middag på Hard Rock Cafe


– Och såhär ser juicen ut här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Fan vad kul det ser ut! 😀 Vill också åka utomlands ;S

    William 2009-01-03 14:54:29
    Svara
  • BlottArn på dig fanny. 10 000 meters klubben ?

    SpottArn 2009-01-01 23:31:22
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!