Ma – ma – Miami

HEJ PÅ ER!

Herregud idag har vi hunnit mycket asså! Och jag ska försöka få ner så mycket jag kan på det batteriet jag har kvar på datorn. Vi har inte hunnit fixa en adapter än så jag kan inte ladda den nämligen. Men iallafall, nu sitter jag här i våran lägenhet i Orlando i mitt och Annis rum. Idag har vi vart runt överallt på olika stränder. Sjukt fint! Jag vaknade rätt sur imorse men när jag gick ut och kände hur solen verkligen brände, ni vet, som den bara gör utomlands, då blev jag på betydligt bättre humör! jag är även den ända tjejen som inte har shoppat idag vilket vi har funnit helt fantastiskt, haha. Men dom andra shoppade ju för några tusen för mycket så det är nog lungt såhär! Hahhaha. Imorgon ska vi till Universal Studios om jag inte uppfattade det fel och det ska bli skojj! Och en annan lite udda sak som hände var att vi satt i bilen och föräldrarna gick ur den för att gå in på en mack och köpa glass, men precis när vi var påväg ut kom dom tillbaka springandes och skrek åt oss att hoppa in i bilen för att dom blev rånade i affären och vi mindes vilket land vi befinner oss i. Anna fick hålla min hand en lååång stund efteråt.

Puss på er! Och jag saknar Calle för er som inte lagt märke till vår utmärkta deal =D <3


– glassätning i bilen!


– Sedan åt vi på en resturang som hette "Bubba Gump" och den hamburgaren var efterlängtad!


– Poooosing


– mera poooosing!


– Fort Lauderdale


– Sol & Bad


– Palm Beach


– Svenskar & Julgranar…


– Promenix

– Natti!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • vem är han som du håller i handen när ni dansar runt granen. Namn? :)))

  lydia 2009-04-13 19:09:37
  Svara
 • ser riktigt härligt ut! vart har du köpt dina grön-bruna byxor som går till knäna ungefär? 🙂

  2009-01-02 02:36:41
  Svara
 • måste säga att lite avundsjuk är man 😉 de är sjukt nice där.

  nathalie 2008-12-30 23:14:28
  Svara
 • been there done that! haha fett störande exakt samma platser 😮 inte för att jag längtar tillbaks..

  Johannii 2008-12-30 20:03:43
  Svara
 • åh, Universal Studios är ett av dom bästa ställena jag nånsin besökt i hela mitt liv! I promise its gonna be wonderful ! 😀

  2008-12-30 18:13:11
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!