Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Godmorgon från Miami!

Heej!

Jag skrev nyss ett jätte långt nlägg men internet la av och allt raderades och nu ska jag hjälp annsipannsi med att bäsa ner väskorna så måste skriva fort! Är iallafall framme i Miami nu, vi kom fram tre timmar för sent inatt när vi vart ute och rest i exakt ett dygn. Tänkte uppdatera då men internet funkar inte på vå dator så nu har jag lånat Eriks. Men iallafall, det är jätte varmt och skönt här! Helt blå himmel och bikini väder, underbart! Vi flyttar till Orlando idag och jag har inte full koll men jag tror att det är dit vi är påväg nu, hahaha.

Vi var tvungna att lämna fingeravtryck för att komma in i landet! Det tycker jag var lite småläskigt, haha. Okej, nu kom Olof in och tryckte på en knapp och fixade internet på min dator.. snacka om irriterande? Jag som höll på halva jävla natten! Haha, herregud.. Ja men det var ju bra iallfall. Nu blir föräldrarna tydligen sena tillbaka så vi ska ut och hitta på någonting kul och kolla oss omkring lite men nu blir det nog lite enklare att uppdatera när våran dator funkar! haha. Måste bara fixa en adapter också. Nej nu ska jag sätta fart men ha det bäst hemma i kalla sverige så hörs vi väll antagligen, ikväll? Eller, USAs ikväll. Klockan är ju bara halv 10 på morgonen hör nu så jag är lite efter!

Nej nu ska jag försöka lägga upp lite bilder så uppdaterar jag nästa gång jag har chansen!

Puss på er!

btw, dom dricker cola till frukost här. förvånade?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!