Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Stressad

Hej på er

Nu har jag iallafall kommit en bra bit med packningen men det blir alldeles för mycket fast än det är lite! Alltså, det är bara det nödvändiga men väskan blir ändå full.. jaja vi får lösa det på något sätt. Måste städa upp i mitt rum också, och duscha! Usch jag börjar få panik..

Jag har rekord på rekord på rekord här på bloggen, och det är hur kul som helst! Nu vinker vi hejdå till 100 😉

Måste även skriva tack till Philip, Dennis & Astrid som skickat massvis med musik till mig! Mitt nerladdningsprogram funkar nämligen inte, perfekt tillfälle! Och nu kom jag på att jag måste ladda iPoden också, aaaah! Herregud. Känns som att jag inte kommer hinna gå och lägga mig ens! Bläää. Nej nu ska jag fortsätta, men vi hörs sen!

Byxor [x]
Tröjor [x]
Klänningar [x]
Underkläder [x]
Smink [ ]
Smycken [x]
Rengöring [ ]
Kameror [ ]
Laddare & USB sladdar [ ]
Böcker & tidningar [x]
Hårgrejer [ ]
Skor [x]
Jacka [x]
Sjalar [x]
Bikini [x]
Parfym [ ]


Dollar! Tycker att dom var rätt fula, hahaha. Pappa växlade redan i sommras, där snackar vi flyyyt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • mina pengar

  lillebror 2008-12-27 22:20:06
  Svara
 • jag gick typ +1000 kr vid presidentvalet! =D

  LillJakob! 2008-12-27 21:59:21
  Svara
 • Du och Petter gjorde slut va? har ni någon kontakt? är du med jocke nu?

  T 2008-12-27 21:49:39
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!