Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Morgon infot

Hej på er!

Igår efter att jag somnat så vaknade jag helt plötsligt upp och kom på att jag inte hade satt mobilen i laddaren brevid sängen som jag gör varje natt (tvångstanke) så jag gick iväg för att hämta den men den var helt borta! Jag kollade igenom mitt rum precis överallt, till och med i gickor på byxor jag inte användt på månader men jag hittade den inte. Och när jag ringde den var den avstängd och jag visste att den nästan var fulladdad. Ja med mycket panik gick jag iallafall och la mig och när jag vaknade hade jag hoppats på ett mirakel att den bara skulle ligga där i min hand! Men nej.. Tillslut startade jag datorn och frågade Jocke om han visste vart den var så han hade använt den senast och smsade med Lisa om jag har ingen aning vad. Och då svarar han "Hahaha, jag visste att du inte skulle hitta den =D" Rolig kille.. hahahah. Då hade han lagt den mellan ett par lakan jag hade på mitt soffbord, suck.. haha. Ja men det kom ju iaf fram hur mobilberoende jag är ändå 😉 plus att jag blev otroligt glad när jag hittade den och nu har jag den i säkert förvar =D

På tal om mobiler, ska snart ner på stan och byta den jag fick i julklapp. Har ingen aning om vad jag ska byta till men vi får se.. Funderar på iPhone men vet inte riktigt..

Nu pratade jag nyss med Emelie som är ett år i USA också, tycker det var så himla modigt av henne att åka direkt efter nian! Nu har hon vart där i ett halvår och har det tydligen hur bra som helst, sjukt kul! Jag bodde hos henne veckan innan hon skulle åka i sommras, och herregud va nervös hon var 😉 hahahah.

Godmorgon förresten, haha hann inte säga det i början då det blev hyperdisskution om min mobil! haha. Var nyss nere och åt frukost och nu ska jag börja försöka göra mig iordning lite, ska snart ner på stan med Anna och äta lunch och byta mobil. Sen ska hon hämta några skor också och jag ska träffa Lisa en snabbis för att få tillbaka min klänning! Nej nu måste jag skaffa eld i baken, pusss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • verkligen inte en iphone!!! passar inte.

    j 2008-12-27 19:37:34
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!