Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Morgondagens planer

Hej på er

Nu sitter jag uppe alldeles för sent som vanligt, nu måste jag verkligen sova! Ska ju som sagt upp tidigt imorgon, men kommer väll hem redan runt 12/1 skulle jag tro! Planerna är väll ändå att hinna skriva innan jag åker men nu när klockan drar iväg börjar jag ana att jag kommer försova mig och få rätt brottom, hahha. Haft en lugn och skön dag idag! Imorgon blir det ju först Anna, sedan ska jag nog börja lite med packningen och sedan Jocke! Lördagen lär spenderas packandes packandes packandes, inte långt kvar nu! Gud va kul det ska bli! Men jag måste verkligen försöka hålla mig ifrån att packa för mycket då jag hade planerat att shoppa halva USA och ta med mig hem sen =D hahahha. SÅ nu ska jag bara välja lätta kläder! Är väll tur att vi inte ska till Antasktis då…

Nej nu måste jag verkligen lägga mig! Men lyssna på den här så länge, finfin!

Pussss

Jag skulle andas i de tomrum som blev över, om du lämnade mig nu
Jag skulle inte ha så brottom med att hitta någon ny
Jag skulle pröva mina läppar emot någon annan, om du lämnade mig nu
Jag antar det finns någon du skulle ringa om jag inte fanns
Jag skulle fastna i min ensamhet igen, om du lämnade mig nu

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!