Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jag känner mig själv

Helluuie!

Tänk att jag känner mig själv så väl! hahah. Vaknade av att telefonen ringde klockan 9 imorse, alltså en timme för sent. Så det blev ingen dusch för mig utan snabbt slänga på sminket och trycka i sig en macka. Sedan väntade vi och väntade och väntade på att Anna skulle komma och tillslut när jag ringde, ja inte var det bara jag som försovit mig. Hahha. Så då fick hon ganska brottom ur sängen men tillslut kom vi ju iväg till kupolen iallafall! Först gick vi runt och kikade lite på rean, jag hittade tre tröjor! Lägger upp dem senare. Sen köpte vi rengöring, ansiktsmasker och letade efter sololja men där blev det inga framsteg. Tillsut gick vi iallafall till salongen där jag skulle fixa naglarna och det tog lite över en timme och en åkte vi hem till denna trevliga stad och jag bytte storlek på en julklappströja och nu sitter jag här hemma i lugn och ro! Skönt. Ska gå och fixa lite julgodis nu.. (a) Hahaha.

Här kommer lite bilder, så får ni se vad jag köpte senare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • When one considers the issue at hand, i have to agree with your determinations. You distinctly show cognition about this theme and i have much to discover after reading your post.Lot’s of salutations and i will come back for any further updates.

  stop smoking by hypnosis 2010-10-31 17:16:45 http://mindpowerdesigns.com
  Svara
 • vad kostade naglarna ? 😉 <33

  2009-01-01 21:10:57
  Svara
 • åh 😀 ja vill också ha såna naglar :c

  sandra 2008-12-26 16:20:17 http://sandraaz.se
  Svara
 • fin tröja du har!

  alicia 2008-12-26 13:36:21 http://sjuttiofem.blogg.se/
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!