Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Annandagen

Hejhej!

Nu kommer Jocke snart och jag måste nog byta kläder då jag springer runt i sommarkläder här för att skapa lite känsla! Hahah. Sedan är jag väll med honom resten av kvällen skulle jag tro men jag hör självklart av mig efter!

Shit, jag börjar bli nervös inför resan! Haha, ska bli så himla kul. Riktigt skönt att den ligger här tycker jag, för jag har inte ens haft tid att vara besviken över att julen är slut eftersom att redan 3 dagar efter så händer någpt ännu roligare!

Nej nu måste jag sätta fart, men vi hörs sen!

pusssssssss


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!