Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Angående bloggningen från USA

Hej på er,

ledsen att ja varit så tyst men ärligt talat har det inte hänt så mycket speciellt spännande de senaste timmarna. Jag har legat i sängen och ätit glass och kikat på OC.. ja vad har jag gjort mer? Duschat har jag, och nu ska jag försöka sminka mig med dom här naglarna. Måste säga att man blir lite smått handikappad i dem men jag får väll hoppas att det lägger sig. Som när jag kom hem och skulle slå koden för att komma in, hahahhha, det var kul.. Tangenterna är också lite smått svåra att skriva på.

Mina fingrar luktar fruktansvärt illa efter nagelgrejen! Har försökt med alla sorters tvålar och inte ens nu när jag duschade och shampoonerade in håret försvann den. Får väll se om det lägger sig i sminket eller något.. haha. Välja kläder ska jag också göra och det lär ta ett tag.

Nu är det 36 timmar kvar tills jag åker hemmifrån, känns underbart! Fast jag har inte ens börjat packa än men det sker väll sen skulle jag tro. Många har frågat vad jag ska göra i USA, hur länge jag är borta och hur det blir med bloggandet. Jag ska dit på semester med min familj, Anna och hennes familj. Vi blir borta lite mer än 2 veckor och självklart kommer jag att blogga! Vet dock inte hur ofta det blir eftersom att jag inte vet vart jag kommer kunna ansluta datorn till internet eller få tag på ett internet café men jag ska göra mitt bästa, det lovar jag!

Ni kan hålla koll på mig med bloglovin så ser ni när jag uppdaterat!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!