Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Photoshop

Jag hade fruktansvärt tråkigt och sprang runt här hemma i den hemskaste kombinationen av kläder ni någonsin skulle kunna tänka er och satte mig inne på kontoret och började kolla igenom alla cdfodral. Då fick jag syn på skivfodralet till skivan med modellbilderna och öppnade det. Och där i ligger min photoshop skiva! Gissa om jag blev glad! Jag har ju hela tiden fått skicka över bilder och redigera dem på segisdatorn när jag verkligen verkligen behövt det och orkar inte ens i vanliga fall men nu hittade jag den! Så nu håller jag på att installera det på den här datorn, nu kan vi nog få det lite roligare i bloggen om dagarna iallafall skulle jag tro! 🙂

Wiiiiiiiie!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!