Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Min Jul

Här kommer en kort version av min julafton med bilder fån min och Thomas kamera!


– Julfin kisse på morgonen! Jag vaknade och åt fukort, letade julklapp och hälsade alla god jul.


– Sedan gick jag upp och duschade och la sminkningen. Sen kom Anna och Elsa förbi ett tag och sa god jul!


– Sedan kom Marie upp och hjälpte mig att våga håret men sedan blev det tydligen kaos i köket så hon var tvungen att gå så sedan fick jag för mig att sätta upp överhåret lite så jag exprimenterade lite innan det lyckades kan jag lova! Hahha.– Sedan kom kusinerna! Så vi busade ett tag (=


– Sedan var det dags för jullunchen. Och när vi kom fram till köttbullarna och korven så upptäckte vi att det bara fanns en liten mobbad köttbulle. Och när vi frågade om det visade det sig att dom hade glömt köttbullarna, men en hade dom tydligen fått tag på! Hahaha.– Jullunch!
– Sedan slog klockan 3 och alla bänkade sig framför tv:n för att kolla på Kalle Anka. Vi sjöng med i låtarna, skrattade åt samma repliker och disskuterade varför det egentligen heter Kalle Anka.


– Förstår ni vart jag hängde under kvällen? (=


– Sedan började alla bli otåliga i väntan på tomten

 
– Och tillsut så dök han upp utanför fönstret!– Och så fick alla ett varsitt paket av tomten, och sedan blev det mer väntan innan…
– …julklappsutdelningen!


– Sedan vann jag nog julklappstävlingen, haha. Fast Hanna var då INTE långt efter! 
 – Sedan blev det julklappsöppning på många håll. Min favorit del förutom godiset! Inte nog med att man får massa fina saker som dessutom är inslagna så man inte vet vad det är först, utan dessutom så får man se när andra får presenter från både andra och en själv samtidigt som man äter godis och lyssnar på jul musik, yeeees!

Nej, nu tror jag inte att jag har så mycket mer intressanta bilder. Efter det försökte vi äta gröten men den var för bränd (misslyckat) så vi tog äppelkaka med vaniljsås och satte oss framför tv:n istället. Vi såg "tomten är far till alla barnen" och "Narnia: Prins Caspian" som Kasper fick i julklapp. Sedan åkte kusinerna hem, dom andra gick och la sig och som ni märker sitter jag här! Men nu ska jag göra som dom andra och lägga mig jag med, jätte trött! Puss och hoppas att ni haft en bra jul! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • skojar människan ovanför mig eller? du är gryymt söt i vågigt hår, om jag ändå kunde få så vågigt hår! sjukt söt är du iallafall tjejen!

  HHELENE 2008-12-25 21:00:30 http://hellenius.blogg.se/
  Svara
 • fin du är, men tycker personligen att du är finare i rakt hår, och ljusare. inte så röda läppar. menmen, oj, fick inlägget att låta jätte elakt, men ville bara få fram vad jag tycker :p

  2008-12-25 19:06:22
  Svara
 • Varför ser din katt så självmordsbenägen ut?

  Calle 2008-12-25 18:13:51
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!