Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Juldagen

Hej på er!

Blev väckt klockan 12 och det gillade jag inte alls, haha. Men jag antar att det var dags att gå upp då. Då ringde jag till Annsipanns direkt och vi planerade morgondagen och pratade om alla klappar vi fått. Som vanligt så hade vi fått en likadan julklapp, hahaha. Börjar nästan bli en tradition nu, fast värst var det väll ändå förra året när vi köpte likadana presenter till varandra, hahaha.

Jag tror att det här nästan är den första juldagen i mitt liv då jag inte sitter och väntar på att få åka hem, haha. Idag ska jag baaaraa slappa, och börja packa lite tror jag! Fast ikväll blir det ännu en släktmiddag, men det ska jag nog kunna hantera. Gud va jag är på blogghumör nu! Hahahha.

Nu kom jonatan in och provade dom nya kläderna han fick av mig, hjälp va snygga det var på! (stolt syster)

Nej hörrni gott folk, nu ska jag nog sätta på mig kläder tror jag! Eller nej, det orkar jag inte.. Myskläder! Smink och riktiga kläder får ske senare när det är ett måste, vi hörs snart! puss


– Dehär söta sakerna hade jag på fötterna igår! Köpte dem för ett år sedan men fick inte för mig att använda dem förän igår då jag inte hittade några andra matchande skor och dom var hur söta som helst, och faktiskt sköna!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!