Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jul & Julklappar

Heeeeeeeeeej!

Så var julafton slut för iår. Bara ett år kvar till nästa! Haha. Nej men jag har haft en jätte bra dag men massa släkt, mat, presenter, mys och skratt! Är även jätte nöjd med alla mina presenter, kommer inte på någonting jag önskade mig och inte fick, jätte bra! Även förvånande bra insiativ från bror min! Men dock är julafton ganska krävande och jag är helt slut nu, ska lägga mig i sängen och sova länge länge länge imorgon! Men först ska jag lägga ut massa fina bilder från idag! Puss

Som sagt blev jag väldigt nöjd med mina julklappar, jätte fina!

– Flera fina tröjor!
– Underkläder
– Pengar
– Mobil
– Ice Cream Time
– Böcker
– Choklad
– Morgonrock
– Stressboll
– Sminkning, smink och presentkort på Make Up Store
– Foto papper
– Spetsleggins! <3
– Allt från puder till rengöring från Clinique
– Högtalare till mobilen
– Dusch & Bad set från the body shop
– Smycken

Och så lite annat smått och gott! JAG ÄLSKAR JULEN! Allt med den, gemenskapen, maten, stämningen, känslan, och att man kan få både ge och få. Så blir det aldrig på tex födelsedagar. Puss & Natti!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!