Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

God Jul!

Godmorgon och God Jul på er allihopa!

Imorse vaknade jag i vanlig ordning av att julskivan sattes på på högsta volym! Då gick jag ner och åt frukost med min familj och sedan var det dags för klappjakten, som alla andra år. När vi hittat alla lappar så fick vi årets första julklapp. Det var från mormor & morfar! När det var öppnat och klart gick jag upp till mitt rum igen och nu sitter jag här. Snart börjar utseende fixandet. Hår, smink, ben, kläder, ögonbryn och naglar ska fixas! Och klart till lunch ska det vara. Snacka om att man har ett schema på julen? Haha. Men först ska jag sätta mig och svara på en bunt god jul sms och skicka iväg några själv!

Som ni säkert förstår blir det inget fullt bloggschema idag eftersom att jag verkligen ska njuta av julen nu och dessutom hoppas jag verkligen att ni gör något roligare än att sitta vid datorn hela dagen! Men självklart kommer det lite uppdateringar emellanåt med bilder, klänningen och klapparna (=

Ha en bra julafton tills vi hörs igen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!