Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Julmys

Helllu!

Nu har vi pyntat granen och provat allt julgodis så nu springer jag runt här i en tomteluva och jag kan lova er att det är snyggt! Har precis fått upp alla mina julklappar under granen också. Nu ska jag ner och försöka tvinga i mig lite glögg och vara trevlig men jag lägger upp lite bilder som Thomas tog när vi pyntade granen sen!

puss & njut av att ha hela julafton framför er nu!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • hur blev det med din killpaus nu då?:)

    anonym 2008-12-24 10:18:16
    Svara
  • på mig funkar det 😉 fast ska sluta, man täpper igen hårporerna och tillslut kan det ramla av 😛

    cajsa 2008-12-23 22:55:38 http://cajzas.se
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!