Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Imorgon: Jobb & Julmys

Weho, rekord igen. Nu bara flyger det iväg från 100 strecket! Skojjsiskoj.

Jag var så otroligt trött när jag vaknade imorse så ska nog gå och lägga mig nu, kika lite på tv innan men sen sova. Imorgon jobbar jag bara två timmar över lunchen och sen återstår inget annat än julmys! Gud så härligt. Granen ska kläs och gud vad jag älskar det! Så ska jag faktiskt julstäda, frivilligt! För så som mitt rum ser ut nu, det är inte okej på julafton faktiskt.. Plus att jag måste ha mycket tomma ytor när jag ska packa sen.

Sen måste jag bara säga tack för alla gulliga kommentarer, jätte snällt (=

Nej nu stänger jag av den här beroendeframkallande manicken, men vi hörs imorgonbitti flickor och pojkar! Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • shiiiit vad fin du är !

    Anonym 2008-12-23 11:37:00
    Svara
  • ditt öga va verkligen jätte fint sminkat!:)

    sara 2008-12-23 11:34:36
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!