Himlen i min famn

HejHej!

Nu sitter jag här och är klar med allt. Fick köpt mycket på lite tid nere på stan. Hår & duschgrejer, mormor och morfars julklappar, hjälpte mamma med en julklapp till Jonatan och så kattgodis till kissarna. Träffade även på Jocke och annat trevligt folk! (=

Sen när jag kom innanför dörren så möts jag av en stark jukt av pepparkaksdeg och julmusik! Då står Thomas och Marie och bakar pepparkakor och knäck! Mummsimums. Så nu har jag massvis med julkänslor!

Nu ska jag mysa lite, klä julgranen senare och slå in lite fler julklappar som jag köpte idag!  Självklart ska det fotodokumentaras och hamna här. Nu är det färdigjobbat också dessutom! Bara slappdagar kvar fram till USA resan nu.

Jag var inne på åhlens för att köpa hårspray idag, och då var det en som hade brottom ner för rulltrapporna så den försökte tränga sig förbi och puttade då en gubbe som trillade ner för hela rulltrappan! Han var helt blodig och det kom ambulanser och poliser, usch det var hemskt. Stackars farbror.. Ni vet den där gubben i "The Holiday" som är en gammal filmregissör? Så såg han ut, jätte söt!

– Det här är julkänsla!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • usch, det där med gubben lät verkligen hemskt!

    2008-12-23 17:09:11
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!