Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Tillbaka till jobbet!

Heeejsan

Nu har jag kikat på 3 avsnitt och känner mig helt död. Fryser och är trött, fy. Känns helt sjukt att gå ner och jobba nu, klockan 6 liksom. Det är nu vi stänger i vanliga fall och så jobba enda till klockan 10! Då är det snart natt herregud, haha. Nej men det ska väll gå. Vet inte om jag hoppas på mycket folk eller inte. Om det är det har man något att göra hela tiden och så går tiden fortare men skulle vara skönt att ta det lite lungt med. Jaja.

Jocke har lovat att hjälpa mig med en ny header föresten! Så snart kanske det ser lite annorlunda ut här på bloggen. Jag tröttnar rätt fort på saker och ting som ni kanske förstått och nu har jag haft den här i nästan 2 månader och då vill jag självklart längta efter nytt, haha. Så får vi hoppas att det går åt det bättre, men det kan ju knappast bli någonting annat 😉

Usch jag håller på att somna, måste rycka upp mig nu och tänka på stackarna som jobbat sedan imorse och till 10 ikväll, herregud. Så, nu kändes det bättre, haha. Imorgon är det dagen innan julafton, är det inte helt sjukt?

Nej nu måste jag nog sätta fart med att vakna, kanske ska springa ett varv runt huset? Hahha. Hörs sen!

ps, ni som vill veta vart tröjan var ifrån. Bläddra bara ner lite så står det ju..? Dessvärre är den gammal och finns troligen inte kvar.

– Har ju haft lite olika, hahha

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • vad jobbar du på för affär? :))

    2008-12-22 18:46:53
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!