Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Gissa vem som är hemma?

Gissa vem som är hemma?
– FAAANNNYYYYY

Ja, och på gott humör är hon också! Var hur mysigt som helst att jobba domhär timmarna på kvällen! Det var ganska lungt så det var skönt att bara stå där och små pyssla med saker bland all julmusik och alla julblommor. Och en sak som är säker är att jag kommer ha en god jul, för var och varända kund önskade mig det =D hahaha.

Haha, klockan 11 kom jag hem! Och då satte jag mig med alla trevliga vuxna ett tag men när dom började prata jobb tröttnade jag och gick upp och då hade kära bror min stängt av min dator för han har fått för sig att hans går snabbare då, så då vart jag lagom glad.

Undra hur många julstjärnor jag har slagit in idag egentligen? Måste vara flera 100 seriöst..  Så nu lägger jag ut en bild på en bara för det! Haha. Snart kommer dagens outfit också! Inget speciellt men nice ändå! (=

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!