Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Oc & godis nästa!

Hejhej!

Nu åkte han nyss hem och jag sitter här med kurrande mage. Hoppas att ni mår finfint. Vi hade kul vi, kikade på en film, satt lite vid datorn och så spelade jag jullåtar på hans mage! Det var mycket snyggt. 3 dagar kvar till julafton nu! Känns jätte mysigt fast jag kom på en julklapp jag hade glömt idag! Inte bra Fanny. Men det får jag fixa före eller efter jobbet imorgon.

Nej, vet ni vad. Nu ska jag tvätta bort sminket med min specialare "ollon rengöringen" och sedan sätta på ett OC avsnitt och proppa mig full med godis! Sen ska jag sova gott, hahaha. Var så länge sen jag kikade på det nu så det lär bli topptopp! Och vad ska Fanny göra imorgon kväll? Ja, det vet hon inte än. "Jul gästerna" flyttar in då så blir väll nått mys =D

pusss


vi är snygga
FOTO: Maartin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • älskling jag saknar dig!

    petter 2008-12-21 11:53:19
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!