Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Kupolen idag!

Heeeeeeeeej!

Duktiga Fanny försov sig, haha. Så jag vaknade när jag skulle börja men pappa hade ringt ner till affären och det var tydligen lungt så jag blev ledig idag. Ska snart dra till kupolen med familjen men först antar jag att jag ska hjälpa Maria med något då hon heter "fanny staaf jag behöver din hjälp" på msn, hahhaa. Lägga smink ska jag också göra men håret orkar jag inte. De flesta "vågorna" sitter kvar sen igår så det är finemang! Ska dessutom lägga ett lager brun utan sol. Fy mig, jag som är så emot fejkbränna! Både när det gäller krämer och solarium men min julaftonsklänning är rätt liten och brännan kommer ju först några dagar efter så nu är det bara att gilla läget!

Jag är fattig. Haha. Jag har 200 kr att köpa två julklappar för nu, men det ska nog gå! Har ju sparat alla mina pengar till USA så nu är den dundershoppingen säkrad! 😉

Nej nu ska jag lägga sminket, det blir avresa om en timme. Ikväll ska jag bara ta det lungt som det ser ut nu. Mera julpyntning!


– Visst ser håret ganska blondt ut?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • var är tröjan ifrån??

    2008-12-22 16:09:22
    Svara
  • nej det ser typ rött ut 😛

    johanna 2008-12-21 17:35:13
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!