Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Dag på kupolen

Hejsan svejsan!

Nu är jag hemma och har ont i fötterna. Nästan direkt när vi kom dit träffade jag och Jonatan Jill och Tina som var där med sin mamma. Så Tina följde med oss för att Jill skulle köpa julklapp åt henne och sedan blev hon kvar med oss när hennes family åkte hem. Skojsiskoj. Nu är jag HELT klar med julklapparna, på riktigt! Så nu ska jag samla ihop alla och kanske lägga dem på ett lite smartare ställe än i soffan, hahha. Här får ni lite bilder från dagen så länge!


– Först åt vi på Taco bar, mums! Och jag drack vatten för det måste
jag verkligen göra då det är viktigt och jag dricker högst ett glas i
veckan, inte bra Fanny! Inte bra alls!


– Sedan träffade vi Tinis som sagt, och hon var lagom pepp på
kort! Men det var jag ofc! (=


– Haha och här försökte vi få en bild fort så ingen såg! Hahahhaha.


– Sedan kikade vi runt lite mer fast vi alla var trötta i fötterna…


– Men nej, tillsut fick det vara nog. Så vi köpte varsin päron-milkshake
och satte oss, tillslut kom vi hem!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • va va det där om vattnet får du inte dricka vatten :O lr jag fatta inte heheh 🙂 . kram

    stina 2008-12-23 00:11:02
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!