"skönhetsdag"

Godmorgon!

Eller ja, en ganska sen godmorgon men jag vaknade brevid Anna och vi har ätit frukost och sånnt men nu var hon tvungen att gå. Nu på dagen ska jag bara ta det lungt med ansiktsmask, hårinpackning, fixa naglarna, noppa ögonbryn och raka benen typ. Haha, allmänna saker för att känna sig lite fräshare.

Åhhhh jag vill shoppa! Hahah ( a ) Men det var så otroligt länge sedan nu och jag bara längtar efter att få komma hem med någonting fint åt mig själv! Har ju bara köpt julklappar på senaste tiden. Men dock har jag ju upplyst vänner och familj om EXAKT vilka plagg jag önskar mig i julklapp så om jag får några av dem så blir det ju nästan samma sak, haha. Dessutom har jag ju sparat pengar i månader nu inför USA resan så där ska shoppas! Ni skulle bara veta 😉 Allt möjligt, snacka om att jag har mycket blogg material när jag kommer hem.. 😉

Nej nu ska jag nog sätta igång med mina "skönhetsgrejer" men senare hade jag tänkt skriva ett inlägg om parfymer! Eftersom att det är någonting jag verkligen älskar! Och dessutom så är jag udda nog för att använda varje paryfym till olika tillfällen då jag tycker att dom luktar en speciell "händelse", "situation" eller vad man ska kalla det, jaja ni förstår sen!

ps, min klänning från stylebystars to exakt 5 veckor att få. Det stod bredvid när jag beställde den så gå in och kolla på det du har beställt och kika brevid hur lång tid den skulle ta på sig att komma hem till dig! (:


Shoppa shoppa shoppa! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!