Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Midnight fantasy

Hejsan!

Jag ångrade mig med parfymerna, skriver om en lite då och då istället! (= Så nu börjar jag med en.

Midnight Fantasy – Britney Spears

Den här parfymen är vääldigt vanlig och jag vet många som har den men den luktar ju så otroligt gott! Nästan som…godis kanske? Haha. Hur som helst så är den jätte mysig och alla killar älskar den! Haha, tro mig. Har man den på sig kommer det alltid minst en kille och säger att man luktar gott. Tips tips flickor! 😉 Så nu vet ni vad jag använder den till, haha =D Även bra till vardags.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!