Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Lördag

Hej på er!

Nu ska jag sätta på mig ett par strumpor bara och sedan träffa Jocke. Idag har vart en skön dag! Hunnit med allt jag skulle. Ansiktsmask, hårinpackning, naglarna, noppa ögonbrynen. Lungt och skönt. Imorgon ska jag jobba, men bara typ 2 timmar över lunchen så det är skönt. Blivit en hel del bra bilder ikväll också, så får vi se om det blir fler! Men nu får ni kika på den här så länge för nu måste jag hitta ett par strumpor också! Men vi hörs senare!
pusss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • fan va fin !

    2008-12-21 21:57:22
    Svara
  • fan va fin !

    2008-12-21 21:56:47
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!