Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Imorgon är det ledigt

Hejhej!

Nu ska jag stänga av datorn, jag och Anna ska nog lägga oss och tugga allt godis! Hahaha. Och vad ska Fannynanny göra imorgon? Jo, hon ska vara ledig och njuta av det. Sen jobbar jag ju söndag, måndag, tisdag. Sen är det jul och sen åker jag nästan direkt! Så jag ska göra något kul med mitt hår hade jag tänkt och bara slappa loss på dagen och sedan ska jag träffa Jocke! Så det blir goodie lördag för mig, så hoppas jag att det finns godis kvar! Haha. Natti på er <3Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Läs gärna mitt nya inlägg som handlar om DRICKSVATTEN, du kommer lära dig mycket och bli pepp på vatten! 😀

    Stefan W 2008-12-20 13:19:07 http://stefanweei.blogg.se/
    Svara
  • vad hände med killpausen?

    2008-12-20 13:15:20
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!