Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

So you think you can dance?

Hahaha hej!

Jodå, jag och Anna fann ett sätt att roa oss på. Nu håller vi på med en film. So you think you can dance/idol. Hahaha, måste säga att vi roar oss bra! Bror min är också med. Hitills har jag vart hm, strippa? Och fjortis jag inte nämner namn på. Anna balettdansös och hoppig fjortis? Haha. Och Jonatan nån slags hiphopare och tönt. Nu kör vi sista ombyterna! Hahahaha, fan va vi är störda egentligen. Får se om den här hamnar på bloggen. Wanna see? 😉


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • klart vi vill se! 😀

    =) 2008-12-20 13:54:43
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!