Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Med min Annsipannsi

Hejhej!

Nu sitter jag här med Annsipanns och roar mig själv. Vi var på stan och hon hittade en present till Olof och jag hjälpte Jonatan att hitta till mamma och pappa. Sedan köpte vi även 1 och ett halft kg godis, hahahhaha. Ja, vi får väll göra några situps, typ 5. Har ni det bra såhär precis i början på lovet? Jag har det toppen! Känns hur skönt som helst, 4 dagar kvar till julafton och 7 tills jag och Anna åker till USA, kommer bli helt underbart! Om man bortser från att jag har glömt ta ledigt, hahaha. Men pappa får väll ringa Erno sen eller något, det löser sig!

Vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll än, men vi har ju godis som sagt! Hahhah, så det kan ju knappast bli tråkigt. Vi sitter väll och skrattar åt något stört (som oftast brukar vara jag och mina kommentarer) hahaha.

Måste bara tillägga att jag fick MVG i Matte och jag är så sjukt glad över det. Det har alltid vart mitt svagaste ämne och jag har hatat det. Haft hur dåligt som helst och verkligen kunnat må dåligt av det. Men nu har jag jobbat mig uppåt och fick ett MVG idag, det var helt sjukt!

Ja, här var jag och Anna i Thailand. Måste säga att vi hoppas så snyggare resultat i år!
pussssssss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!