Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

lovlovlov <3

Hejhej!

Är hemma en snabbis nu men ska ner på stan med lillebror och Anna och hjälpa dem med deras julklappar. Julshowen idag gick fint, fast än jag glömde dansen och blev för sen ut på scenen. Haha, och såhär fin var jag! hahahah. Och när jag kom hem såhär var det ju någon som kom fram med kameran så då fanns det en snyggis bild helt plötsligt. haha. Folk kan tycka att man kanske inte lägger upp en sån här bild i bloggen. Det tänkte jag med först, tills jag kom på att jag nyss visade mig sådär inför hela skolan. Så vafan! Hahaha. Nej nu ska jag gå men vi hörs senare, njut av att det är lov nu! pusss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!