Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Angående kommentarer

Ja, tänkte skriva lite om kommentarer. Jag vet att ni redan vet att jag inte tar åt mig av negativa kommentarer, men tänkte bara göra det klart. När ni lägger tid på att kalla mig överklassnobb och självupptagen så tror jag att ni glömmer någonting. Jag älskar mig själv? Jag sitter inte och gömmer mig i ett hörn och säger massa negativa saker om mig själv. Vad skulle det tjäna till? Nej jag står för mig själv istället och om ni har råkat missa det så handlar den här bloggen faktiskt om mitt liv. Därför gör det mig inte speciellt mycket att folk har åsikter om mig, för jag vet ju att jag duger ändå? Allt handlar ju om avundsjuka.

Sedan till ni som skriver posetiva kommentarer, det är rätt starkt att skriva till någon att man ser upp till den och så. Blir lika glad varje gång, jätte gulligt! 🙂

Kommentera på sötnosar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • HAH! det är nästan skrattretande att se att folk skriver ngt i stil med "DU R SÅ JÄVLA ÄCKLIGT SÅ NI PASSAR BRA IHOP!" hur orkar man? snälla kan dom gå och köpa ett liv eller 😀 hahahah 😀 men seriöst, väx upp ? hur fan orkar ni nu såattsäga slösa tid på fanny och läsa hennes blogg och sedan kommentera nått taskigt ?, och så vågar ni inte ens säga vem ni är? hahhahahahahhahaah PATETISKT.
  (akej jag vet att jag heller inte skeivermitt namn men hahaah :p jag försöker inte vara taskig eller försöka sänka dig så att man själv ska få bättre självkänsla eller va man nu ska säga, ? fattar inte hur folk orkar )
  jag läser iaf din blogg för att du bloggar så jävla bra! jag älskar när du lägger ut typ tips (smink, kläder etc) och dagens outfit och dagens köp är nog det bästa hihi 😀 (A)

  juste! jag såg dig på drag, hahaha kom precis att tänka på det. hahaha 😀 du är jättefin! skit i vad alla andra säger och tycker som är så jävla avensjuka på dig! du är så sjukt fin, verkligen! och det bästa med dig är att du inte är fjortis, (akej du var ganska fjortisaktig förut när du var kompis med danni (the queen B hahahahah 😀 ) men du är inte det längre! du är en inspiration för flickor tycker jag 😀 (A)

  keep on!
  glöm inte bort att du är värd det bästa! <3

  2008-12-20 12:23:25
  Svara
 • "berömmer dig föratt du vågar stå för din storlek"
  HAHA 😛 för fanny är ju så fruktansvärt överviktig!
  haha älskar dig, trots din storlek <3:P

  anni 2008-12-18 23:37:56
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!