Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Snygg video

Hejsan!

Sitter här och ska gå och slå in Lisas julklapp som hon ska få när vi träffas imorgon! Tänkte lägga upp innehållet först men hon går in och kollar bloggen då och då och om jag skulle säga till henne att hon inte fick kolla skulle det bara få henne till motsattsen så tyvärr! Haha. Och ett fint rim ska jag skriva med, så kan hon skratta hela julen sen!

Satt och kikade runt och hittade en video från 5 i 12, måste säga att det var fin närbild på mig och mobilen alltså! Hah, kolla den här.

Nej nu ska jag börja slå in.

ps, förlåt att jag missade en fråga! Läppstiftet från make up store heter BARE. (:


– Måste tillägga att Jill & Tina har en väldigt speciell plats i mitt hjärta, och det är en jävligt snygg en!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • klart den är snygg! om nu jag är där…….. 😉

    vem tror du? hmmm.. klurigt 2008-12-17 23:38:18
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!