Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Godnattis

Hejsan svejsan!

Jag hade tänkt skriva ett inlägg om hur jag sköter min hy och fick bort alla orenheter men tiden försvann helt enkelt! Städat och klart nu iallafall och dagt för att sova. Fastnade i telefon och provade julklänningen igen så tog lite extra tid med allt. Nej gud nu drar den iväg ännu mer när jag sitter här och "fis skriver". Har ordet fis i huvudet nu efter lucia när Petra sa åt oss att inte "fis sjunga" hahahahha. Intressant vetande.

Nej nu blir det sängis för mig, tar "sköta hy" inlägger imorrn. Får se om jag hinner skriva något på eftermiddagen då jag ska iväg och möta Lisa på stan rätt tidigt. Annars hörs vi imorgon kväll! Puss på er söta läsare.


– Hade jätte mys med Cajsi idag <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!