Somnade i soffan

Haha hej på er

Vet ni vart min myskväll försvann? Jo, sovandes i soffan. Bara somnade pang bom efter idolröstningen. Första gången på väldigt länge jag somnar i soffan faktiskt, men jag är helt slut efter den här veckan nu. Sen försökte mamma och pappa väcka mig men jag var helt död så Pappa fick bära in mig i mitt rum och gissa vad han gör? Jo, lägger mig i min underbara och nybäddade säng. Som att det skulle hjälpa!? Haha, men jag bet ihop och kom upp och har nu tvättat av sminket och ska krypa ner under täcket och somna till Carolas julskiva. Mysigt!

Imorgon ska jag inte ställa klockan, för första gången på ett halvår. Stället alltid klockan även på helgerna då jag vet att när jag väl sover finns det inget slut. Hänt flera gånger att jag har blivit väckt av att någon ringer eller att mamma och pappa kommer hem ifrån jobbet klockan 6 och senare. Helt sjukt, jag förstår inte hur det går till riktigt. Nej nu ska jag sova ut! Imorgon blir det massa julmys bara (= Lucia på riktigt då ju.


– Har 2½ dagar kvar som brunett nu. Måste säga att idag när jag kikade runt på kläder, längtade jag tills dom är slut redan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!