Vill du ha den i ett kvitto?

Hejsan på er!

Nu är jag hemma efter 5 timmars jobb och så har jar handlat med pappa och fixat med lite annat. Tiden gick faktiskt väldigt fort idag och det var skönt! Kom in väldigt mysko kunder också, haha. Nu ska jag plugga så många timmar jag hinner och sedan ut och gå en bit med Annsi runt 9, den söten kom öven förbi och hälsade på mig idag! trevligttrevligt.

när fanny börjar bli lite trött…
– Vill du ha den i ett kvitto?

Och jag fick nyss det som blev av bilderna igår, hahahhaha, jag säger det igen, hahhahahahahahaha. Jag ser ut som en blek groda, och jag menar det =D men kanske lägger ut någon sen för att alla ska ha någinting att skratta åt, snällt va? 🙂


Här har vi ju då en bild, hahaha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!