Mysig kväll, bra humör, sova

Heeeeeeeeeeeej

Nu gick han hem =( Och Fannynanny ska göra sig iordning och sedan sova för att verkligen få sova ut nu tillskillnad från de små timmarna inatt. Imorgon ska jag ju jobba som sagt och jag orkar bara inte känner jag! Herregud, låt det gå smärtfritt.. haha nej men när man inte är på världens bästa humör vilket jag inte är då och man ändå ska stå där och lee och vara trevlig och så kommer det någon grinig kund och låtsas att den har rätt när både jag och den själv vet att det är helt fel, då blire damp i Fannys huvud alltså! Men det måste ju hållas inne då, förstås..

Nej nu ska jag lägga mig medans jag fortfarande är på bra humör eftersom att jag haft en väldigt mysig och skön (misstolkas ej) kväll, min säng är så sjukt bäst!

Hare braao!


– Joakim har kuuuuuul och jag är snyyyyyygg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Ah där har jocke vart och pleewtat också.

    Sebastian Stenberg 2008-12-03 16:54:36
    Svara
  • tillsammans med jocke ? :S:S:S:S:S:S:S:S

    2008-11-30 10:53:40
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!