Fredagskvällen

Ja, vi flickor firade Johanna och det började med att vi gick hem till henne och åt pizza, mumsimumsi. Sedan kom det fler och fler tills alla var på plats och vi diskuterade och åt efterätt hon öppnade även sina fina presenter och fick bla en väääldigt stor chokladbokk och bröst.  Sedan ville vi alla ut så vi gick hem till Ylva för att hon skulle hämta något och på vägen tillbaka så ställde Jag, Johanna och Ylva oss utanför ett fönster och kikade på vem som åkte ut i Idol. Och självklar jublade vi allihopa när vi insåg att det var Johan, hurray. Väl hemma hos Johanna igen satte vi på en film som hette "utan spår" eller något liknande. Tror inte att det var någon som inte var rädd och jag höll på att kissa på mig, haha, fyfaan va rädd jag blev. Sedan var klockan läggdags och alla följe mig, jill, tina och jossi som skulle hem och när jag väl var hemma var det ju meningen att jag skulle sova bums men nej, Calle har en förmåga att hålla mig vaken i timmar. Ojoj, här kommer bilderna!
Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • HAHAHAHAHAHAHHAHAHA JAG ÄLSKAR OSS !!!!!!!!!!

    therése alm 2008-11-30 19:01:55
    Svara
  • sköna tjejer!

    2008-11-30 12:47:09
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!