Med Anna & Tinis!

Hejsan svejsan

Här sitter jag på mitt rum med Tina och Anna, vi kom nyss hem från adventssamlingen i kyrkan. Vår sista var det ju nu, så nu är vi klara! Haha. Snart ska vi ner på stan och shoppa lite julklappar och sånnt så får vi se om Jill möter upp oss. Jag tänkte lägga på lite makeup nu så jag måste sluta men jag hoppas att ni har en bra dag hittills iallafall, puss!

Och här har ni våra snygga face!

– Tina ser ut som en tax

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • I dont know what to say. This blog is fantastic. Thats not really a really huge statement, but its all I could come up with after reading this. You know so much about this subject. So much so that you made me want to learn more about it. Your blog is my stepping stone, my friend. Thanks for the heads up on this subject. <a href="//legosforgirls.info/

    Legos for Girls 2010-10-31 21:18:19 http://legosforgirls.info/
    Svara
  • just ja, adventssamlingen (A). hihi var min syrra söt elleh? fan jag missa 🙁

    elin 2008-11-29 15:16:57 http://jagelinn.blogg.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!