Läppsminkningar

Ja hörreni, som ni antagligen har märkt så gör jag oftast ingenting åt mina läppar. Jag är inget stort fan av läppglans och bara foundation (vilket tragiskt nog var mitt liv för ett år sedan, haha) blir hur skabb som helst efter ett tag. Så nu tog jag mig tid att prova lite olika läppsminkningar och fotade. Haha, ibland ger bloggen en underbara bortförklaringar till att göra heeelt onödiga saker när man egentligen måste plugga. Tyvärr blev bilderna inte alls speciellt bra så ni kan ju föreställa er att det ser ett par gånger bättre ut i verkligheten. På bilderna ser det helt ojämt och konstigt ut men överlev mina damer!

 Här är mina läppar helt naturliga och osminkade, som jag oftast har. Har egentligen ingenting emot det men det är lite tråkigt när man vill vara lite finare och läpparna gör rätt mycket i ansiktet faktiskt.


 Kommer ni ihåg bilden jag la upp på mina läppar när jag hade munsår? Då hade jag gjort samma sak med dem, dethär är bara vanligt lypsyl. Pearl & Shine från NIVEA. Jag tycker att det är hur bra som helst och kostar ju typ en tjuga herregud, köp flickor! Haha. Fast personligen tycker jag att det är finare när man har haft det någon timme, det ser mer naturligt ut då.


Läppstift, mm.. Jag tycker att det är otroligt fint på dem som passar i det, men passar man inte i det ser det bara sjukt ut. Jag tycker det är modigt av dem som går runt i stakt läppstift, jag vet inte om jag hade klarat av det alltså, haha. Men det är sjukt fint, speciellt rött. Och så får jag ursäkta mig för hur slarvigt målat det blev på bilden, haha.


 Här har vi då min personliga favorit, bleka ofc 😉 Här har jag kört en specielare och blandat Pearl & Shine med lite foundation från isadora som sätter sig bra. Tycker det blev jätte bra!


Mm, läppglans.. Men dethär var faktiskt helt okej, gav en fin gammelrosa färg fast det syns inte på bilden men irl haha. Läppglanset är från Lancôme.


Otroligt dålig bild men jag ville ändå ha med det för det är jätte fint i verkligeheten. Dethär är ett läppstift från Make up store, och det är verkligen bra! Sitter länge, ger lita glans och lägger sig jätte bra, tips tips!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • When one views the issue at hand, i have to agree with your finishes. You clearly show cognition about this theme and i have much to discover after reading your post.Many salutations and i will come back for any further updates.

  how to do self hypnosis 2010-10-31 17:17:46 http://mindpowerdesigns.com
  Svara
 • det längst ner hur mycket kostade det?? svara!:)

  2009-03-02 20:03:12
  Svara
 • hur mycket kostade det längst ner?? älskar det=)

  2009-03-02 19:56:16
  Svara
 • snälla skulle vara jättesnällt om du tog dig tid att svara:) kram

  2008-12-17 21:20:16
  Svara
 • Det lite hudfärgade läppstiftet på den bilden längst ner, från makeup store, vad heter det mer exakt? 🙂 hur snyggt som helst!

  :) 2008-12-08 15:42:54
  Svara
 • fjärde bilden!

  2008-11-27 22:24:27
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!