Brandlarmet gick..haha

Tjaa!

Här sitter en glad Fanny, detni! Haha fast hon borde inte alls vara glad för det blev riktig slarvning med plugget idag, fyskämms! Blir hårdplugg nästa vecka. Imorgon är jag och Tina dom enda tjejerna i skolis då de andra är på handbolls dm, men jag och Tina är sjuka och pluggisar så vi är i skolan vi 🙂

kan ju meddela att min matlagning inte gick något vidare.. brandlarmet gick, haha.. och sedan kunde inte ens jag äta maten. Men jag är glad ändå, även om jag inte var det förut (a) haha.

Nej nu ska jag och fysikboken lägga oss i sängen, men vi hörs imorgon! Känner på mig att det kommer bli en kul dag (=

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!