Back from school

Helluu gott folk

ursäkta att jag är sen men jag och Johanna stod i caféterian idag och nu sitter jag och hjälper Elin med hennes design 😉 Jag har skurit mig i handen också, den vanliga turen, och det gör ontont. Synd om mig 😮

Idag ska jag mest plugga, vi har så OTROLIGT mycket till dagen innan betygen sätts, kul kul eller ej.

Och jag är ledsen att jag kanske krev lite otydligt eller något ifrån för själva sminkningen jag menade var ögonen, och färgerna är förstärkta för att man skulle se sminkningen bättre så det är därför kinderna ser ut som en påskkärrings, och fråga inte ens om läpparna, haha.

pussss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Haha, flytta bara upp bilden? 😛

  Fanny 2008-11-26 18:01:12 http://fannystaaf.blogg.se/
  Svara
 • hur gör du när du kan ha texten sådär precis bredvid? haha, 🙂
  du kan väll typ kommentera på samma bild och svara? 😀

  2008-11-26 17:33:48
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!