Bloggar från USA

Ja hejsan,

Här sitter jag och pluggar! Ska snart ner och fixa mig lite frukost och äta den framför ett nytt One Tree Hill avsnitt, mysmys. Har sovit jätte dåligt inatt, drömt massa konstiga drömmar och vaknat i panik då alla drömmar har varit verkliga och att det hände just mitt i natten. Skit äckligt. Jaja nu är jag vaken iallafall och vad om inte sjukare? Ja imorgon blir det ju skolan hur som helst för då är det spanska. Blä.

Och ja, jag kommer antagligen att blogga ifrån USA. Inte flera gånger om dagen för jag har ju faktiskt semester men när det finns tid och internet så ska jag kunna fixa ett par inlägg (= Tar med mig USB sladden till kameran också så kan ni får snyggsnygga bilder där ifrån. Så dom veckorna är det bäst att ni håller koll! Haha.

Nu kurrar det i Fannys mage (som vanligt) pusss


Ahh vad jag längtar! Bara 34 dagar kvar nu! hah
Bilden är från malaysia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!