Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Bloggar från USA

Ja hejsan,

Här sitter jag och pluggar! Ska snart ner och fixa mig lite frukost och äta den framför ett nytt One Tree Hill avsnitt, mysmys. Har sovit jätte dåligt inatt, drömt massa konstiga drömmar och vaknat i panik då alla drömmar har varit verkliga och att det hände just mitt i natten. Skit äckligt. Jaja nu är jag vaken iallafall och vad om inte sjukare? Ja imorgon blir det ju skolan hur som helst för då är det spanska. Blä.

Och ja, jag kommer antagligen att blogga ifrån USA. Inte flera gånger om dagen för jag har ju faktiskt semester men när det finns tid och internet så ska jag kunna fixa ett par inlägg (= Tar med mig USB sladden till kameran också så kan ni får snyggsnygga bilder där ifrån. Så dom veckorna är det bäst att ni håller koll! Haha.

Nu kurrar det i Fannys mage (som vanligt) pusss


Ahh vad jag längtar! Bara 34 dagar kvar nu! hah
Bilden är från malaysia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
By Momo
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand