Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hemma fast jag inte borde

Godmorgon godmorgon

Gissa vem som blev hemma idag? Jo, Fanny. Känns som att jag har vart borta så otroligt mycket och att jag kommer efter men är man sjuk så är man.. Blir förhoppningsvis bättre av att vila idag för imorgon måste jag verkligen gå. Fast min feber har stigit med nästan 4 grader på en timme nu… Bajsobajs. Jaja, lite jobb att göra hemma har jag ju iallafall! Så idag hade jag tänkt skriva lite på novellen och ta det lungt så att jag blir frisk. Sitter här i mina rudofbyxor och vita kofta (se bild) och det är bara fööör skönt. Var sen imorse också så stressade med allt och så kom jag ner i köket och mamma sa att jag skulle vara hemma. Då satte jag på mig pyamasbyxorna och morgonrocken och satte mig i köket i lugn och ro och åt min frukost med det läskiga stormljudet ute, huu. Jaja, det var mysigt iallafall. Städa mitt rum ska jag också göra idag för det har inte bivit gjort på ett tag nu, blä nu måste jag sätta igång. Vi hörs snart!

puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Du skrev ju att du fixat headen på "Maria"s blogg. Vad heter hennes blogg, hur kommer man till den?

    jessica från Sunne 2008-11-24 20:10:27
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
By Momo
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand