Film och glass

Nu har jag städat nästan hela mitt rum grundligt! Duktiga Fanny, så nu tycker jag att jag förtjänar en burk Ben&Jerry’s och en film innan jag städar klart och börjar med plugget. Febern bara stiger dock.. Ursäkta mig men, helvete! Jag kan inte vara sjuk nu, det är så otroligt mycket i skolan och jag får bara inte komma efter nu! Får göra så mycket jag kan på det jag vet och sedan lägga den tiden som blir över där på det jag missar sedan eller något.. Jaja jag är sjuk som sagt så nu kan jag med gott samvete äta glass och kolla på film. Det blir nog Mamma Mia (= Det är väldigt dålig kvalite på den men jag tror att jag står ut! puss med er

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!