Blir man trött av att frysa?

Hejsan svejsan

Jag blir hemma imorgon med, inte bra! Men så ska det pluggas minsann och sedan kör jag gärnet på onsdag då jag måste till skolan 40 graders feber eller ej, för då är det spanska och jag blir sänkt om jag missar en enda liten lektion till. Är det någon som är smart här? För jag tror att det är så att man blir trött av att frysa? Det borde ju vara så. För om man inte kan somna ska man ju duscha iskallt? Och man är ju jätte trött varje gång man kommer hem och har vart ute i snön länge. Kom att tänka på det nu då jag är helt dötrött efter att bara ha setat hela dagen och det enda jag har gjort utanför mitt rum är när jag och Jocke var ute och frös i nästan 3 timmar, så det borde stämma tycker jag!

Haha, så nu ska jag gå och lägga mig under täcket och sova. Natti!


– Nu har snöstormen lagt sig utanför mitt fönster. Bara jul kvar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!