Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Blir man trött av att frysa?

Hejsan svejsan

Jag blir hemma imorgon med, inte bra! Men så ska det pluggas minsann och sedan kör jag gärnet på onsdag då jag måste till skolan 40 graders feber eller ej, för då är det spanska och jag blir sänkt om jag missar en enda liten lektion till. Är det någon som är smart här? För jag tror att det är så att man blir trött av att frysa? Det borde ju vara så. För om man inte kan somna ska man ju duscha iskallt? Och man är ju jätte trött varje gång man kommer hem och har vart ute i snön länge. Kom att tänka på det nu då jag är helt dötrött efter att bara ha setat hela dagen och det enda jag har gjort utanför mitt rum är när jag och Jocke var ute och frös i nästan 3 timmar, så det borde stämma tycker jag!

Haha, så nu ska jag gå och lägga mig under täcket och sova. Natti!


– Nu har snöstormen lagt sig utanför mitt fönster. Bara jul kvar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand