Bästa dagen

hej förlåt att jag försvann, haha

Men jag var ute och gick med Jocke och det drog ut på tiden lite. Vi hade trevligt trevligt vi även om det kanske såg ut som något annat, haha. Och hejuda mig va kallt det är ute, fröst ju halft ihjäl! Duktigt med sjukan Fanny.. Idag var det segt med bloggen jag är till och med för sjuk för den. Blir nog hemma imorgon med så jag får maila Erno och be om lite uppgifter så det inte går helt åt helvete.


Dethär var en av de bästa dagarna i mitt liv. Den innehöll många människor men huvudsakligen Cajsa. Vi hade så otroligt mysigt precis hela dagen, från morgon till kväll! Det var sommrigt ute och vi gick runt i bara klänningar. Dessutom slutade dagen med en fet gräddtårta, bättre kan det ju liksom inte bli? Haha.

Nationaldagen 2008jag älskar Cajsa!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åh vad jag saknar det! Men vi kan för all del glädja oss åt att det är endast ett halvår kvar till nästa gräddtårta 😉
    Eller föresten! Den 17 december!!!! Våran årsdag =D

    cajsa 2008-11-25 14:27:55 http://cajzas.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!