Svar på frågor

Hur kom det sig att du började blogga och varför fortsätter du? älskar din blogg btw! 😀
Min kompis emelie har bloggat länge, och när jag bodde hos henne en helg i sommras så föreslog hon att jag skulle skaffa en blogg för att hon tyckte att det skulle passa mig, så det gjorde jag och älskade det. Jag fortsätter för att det blir en dag av vardagen, kan inte tänka mig att inte ha den liksom, haha. Plus att jag älskar att skriva!

vad är ditt läsarrekord? 🙂
Ärligt talat så har jag inte full koll på det då man inte kan se statistiken från början, men har runt 100 unika om dagen kanske, så någon 10a över det!

Har du pojkvän? kram<3
Nej det har jag inte.

hur länge har du sjungit och jag har du sjungit på någon stor grej för stor publik?:)
Jag har sjungit sedan jag fick ljud ur min mun kan jag lova haha. Fast mer seriöst började jag med för kanske 3 år sedan. Ja jag har väll uppträtt för rätt stora publiker iaf, men på saker som skolavslutningar, konfirmationen, musikal, i kyrkan och Rock in Friio. Grejen är att jag är verkligen inte bra BRA på att sjunga, jag sjunger ju inte falskt eller något men det är inget speciellt. Jag sjunger för att jag verkligen älskar det!

vart kommer din inspiration ifrån?
Haha, bra fråga. Jag skriver ju mest om det som händer och då bara rinner det på men ibland händer inget och jag har ingen fantasi och då blir bloggen rätt halvdan, och jag ursäktar mig för det 😉

Hejsan, jag tycker du kan video blogga eller nått så man får höra hur du låter eller så, det är inte riktigt någon fråga så här kommer en, vad gör du för att få ditt hår så fluffit eller vad man ska säga 😛 ha det bra 🙂
Mja, videoblogga.. Är inte jätte stort fan av det och sedan vet jag inte hur man gör heller. Men det kanske kommer en vacker dag när jag är på bra humör 😉 Haha och höra hur jag låter tror jag inte att någon vill asså, haha! På andra frågan så är jag ledsen, jag gör faktiskt inte  så mycket alls med mitt hår men när jag gör det använder jag mig av mitt hårpuder och lite tupering längst in åt hårbotten. (OBS! i UNDERHÅRET! Tuperar man överhåret ser man ut som ett skatbo sen!) Kan även använda mig av volumaster.

Vad är det mest speciella i ditt rum? 🙂
Haha, på den måste jag nog säga mitt parfymskåp.

vad längtar du till? love your blog!<33333
Ojdu, det är mycket det! USA först, sedan gymnasiet och att flytta här ifrån.

1. Vilken är din naturliga hårfärg?
2. Har du pojkvän?
3. Hur långt är ditt längsta förhållande?
4. När blev du av med oskulden? Isåfall, kändes det rätt?
5. Ditt favorit samlag, på vilket ställe var det?
6. Har du haft sex på en offentlig plats?
7. Vad vill du bli när du blir stor?
1. Råttfärgat, haha typsik svensk.
2. Nej.
3. Lite mindre än 1 & ett halft år.
4. –
5. –
6. –
7. Försvarsadvokat.

vart bor du någonstans?=)
Hemlis än så länge 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • kan du inte lägga in en bild på ditt partymskåp?

    2008-11-27 21:21:56
    Svara
  • Statistiken.

    m 2008-11-25 19:09:11
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!